Home

Eritrea tidsregning

Eritrea has a command economy under the control of the sole political party, the People's Front for Democracy and Justice. Like the economies of many African nations, a large share of the population - nearly 80% in Eritrea - is engaged in subsistence agriculture, but the sector only produces a small share of the country's total output Koronavirus (covid-19): Den norske ambassaden i Khartoum (sideakkreditert til Eritrea) har svært begrenset mulighet til å yte konsulær hjelp til norske statsborgere som reiser til Eritrea. Vi anbefaler derfor norske borgere å returnere til Norge hvis mulig og ber de som befinner seg i Eritrea om å følge anbefalingene under fra de eritreiske helsemyndighetene nøye angående covid-19.

Africa :: Eritrea — The World Factbook - Central

Eritrea var et britisk protektorat frem til FN bestemte at landet skulle danne en føderasjon med Etiopia i 1952, men samtidig være et selvstyrt område. Etter 30 år med frigjøringskamp ble Eritrea frigjort av opprørsgruppen Det eritreiske folks frigjøringsfront (EPLF), som samarbeidet med grupper som samtidig styrtet militærregimet i Etiopia Eritrea, formellt Staten Eritrea, [3] är en stat i Östafrika, vid Röda havet.Landet gränsar till Djibouti, Etiopien och Sudan.Namnet Eritrea kommer från den grekiska benämningen för Röda havet, Erythra thalassa. Asmara är Eritreas huvudstad.. Eritrea utropade sin självständighet från Etiopien den 29 maj 1991 och fick sin självständighet erkänd den 24 maj 1993 Eritrea løsrev seg fra Etiopia i 1991 etter en lang frigjøringskamp, og ble formelt selvstendig 1993. En nydannet overgangsregjering fikk oppdraget med å etablere politiske strukturer, skrive ny grunnlov og gjennomføre nasjonale og lokale valg. Grunnloven ble ratifisert i 1997, men har aldri blitt iverksatt. Lokale og regionale valg ble holdt i 1999 og 2004, mens nasjonale valg aldri har. Eritrea er et multi-religiøst land med to store religioner, kristendom og islam, som samler grovt halvparten av befolkningen hver.Bare fire trosretninger er offisielt tillatt i Eritrea: islam, den koptiske ortodokse kirke, katolisisme og protestantisme. Eritrea er sammen med sin sørlige nabo Etiopia et av de første land som i det 4. århundret gjorde kristendommen til statsreligion

Eritrea - reiseinformasjon - regjeringen

Eritrea - Wikipedi

I Eritrea er det private business, handel og kommers. Diktaturet prøver ikke å hjernevaske befolkningen for å ale fram en ny mennesketype, slik som i Hitlers Tyskland, Maos Kina og Hoxas Albania I juni 2018 annonserte Etiopia at det godtok konklusjonene til den FN-støttede grensekommisjonen om grensen mellom Etiopia og Eritrea, som var gjenstand konflikt mellom de to landene fra 1998 til 2000. Etiopia må dermed gi fra seg landområder, inkludert byen Badme, til Eritrea Hvis alle mennesker skulle hatt samme forbruk som en gjennomsnittlig innbygger i landet, hvor mange jordkloder ville vi trengt

Nøyaktig tid nå, tidssoneinfo, tidsforskjell, soloppgang, solnedgang, daglengde og nøkkelfakta for Greenwich Mean Time (GMT) Ting å gjøre i Eritrea: Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Eritrea, Afrika på Tripadvisor En diktator har styrt Eritrea med jernhånd i 25 år. Eneste lovlige parti er PFDJ og ungdoms-vingen er Young PFDJ (peoples front for democracy and justice). Landet styres uten grunnlov der FN sier at lederne begår forbrytelse mot menneskeheten. Mord, voldtekter, tortur, tilfeldig fengsling og slaveri av ungdommen er anklagene Eritrea - Befolkning 1950..2020..2100, Befolkningstetthet, Eritrea Befolkningen på karte

Hellig- og merkedager i Eritrea i 2020 - Time and Dat

 1. Det beste av Eritrea, Afrika: Tripadvisor har 1 209 anmeldelser og artikler om hva du kan gjøre, hvor du kan spise og hvor du kan bo når du er i Eritrea
 2. Eritrea. Generelt. Alle bør være vaksinert mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt; Boosterdose anbefales dersom det er mer enn 10 år siden siste dose; Vaksiner for forretnings- og turistreiser (gruppe 1) Hepatitt A; Vaksiner for langvarige opphold med lokalbefolkningen (gruppe 2) Hepatitt A + ev
 3. Etiopia har sin egen spesielle tidsregning som skiller seg fra alle andre land. I den etiopisk kalenderen har året 12 måneder av 30 dager pluss en trettende måned som enten har 5 eller 6 dager. Den 11. september 2018 (vestlig kalender) er det etiopisk nyttår og Etiopia vil da gå over i 2011
 4. Eritrea ligg ved Afrikas horn og grensar imot Raudehavet i nord og nord-aust. Utanfor kysten ligg Dahlakøyene.Det høgaste fjellet er Soria i sentrale Eritrea, 3 018 m over havet.. Høglandet i nord er ein del av det nordetiopiske platået eller Det etiopiske høglandet.Platået går her nesten heilt ut til kysten av Raudehavet
 5. tidsregning. Skal vi først ha en tidsregning, og det vil nok mange ønske, bør den være presis og vanskelig å misforstå

Eritrea er beliggende på «Afrikas horn». Dets 1000 km kysttrækning grænser i nordøst op mod Det røde Hav, mod Sudan i vest og nord, mod Ethiopien mod syd og mod Djibouti i sydøst. Den tørre og ekstremt varme højslette beboes af nomader World clock, time zone converters and meeting planner. Event time & date sharing. Daylight Saving Time dates. Sunrise/sunset and moonrise/moonset. Now a web application

Eritrea - F

Vår tidsregning handler om før og etter Kristus. Det er tatt til orde for å få fjernet før og etter Kristus, og da bruke andre betegnelser. F.eks CE (Common era), som oversettes med vanlig tidsregning. Denne betegnelsen foretrekke Tidsregning. Etiopierne har sin egen tidsregning. De mener Jesu fødsel er datert feil, den var ca. sju år og ni måneder etter det vår tidsregning har satt som år 0. Årtusenskiftet var 12. september 2007 ifølge den vestlige, gregorianske kalender. Eritrea, (Erta fra bahirä erta,. Saba var den ledende staten i regionen fra cirka 700 før vår tidsregning og fram til første århundre før vår tidsregning. som lå i dagens Etiopia og Eritrea. Invasjonen ble slått tilbake, men i kjølvannet av hendelsene satte en konge med navn Dû Nuwâs i gang forfølgelser av kristne, under påskudd av at de hadde støttet fienden

Velkommen til Afrika.no - Norges fremste nettmagasin om Afrika og det afrikanske! I Nettmagasinet Afrika.no finner du fortellinger om Afrika du ikke finner andre steder. Vi gir deg et nyansert bilde gjennom reportasjer, analyser, essays og kommentarer som belyser alt fra kultur, idehistorie og filosofi til samfunnsliv, politikk og økonomi Svein Anton Hansen, publ. 21.des.-18 - Det er i grunnen ganske kjipt å sitte her ute i denne kalde natten, mens resten av familien har benket seg rundt julemiddagen mens de fyrer i peisen og kaffen snart er klar. - Ja, jeg er helt enig med deg. Her sitter vi og fryser mens vi passer på sauene, de som neste jul skal bli til pinnekjøttet eller lammefrikasseen de koser seg med på julebordet I forrige innlegg la jeg ut en lenke til en kronikk skrevet av Ingeborg Skaten der en rapport fra NAV diskuteres. I rapporten foreslås det en utvidelse av tolkerollen. Denne utvidelsen er jeg ikke tilhenger av for talespråkstolkenes del. Mitt syn gjorde jeg rede for i en artikkel i sosiologisk tidsskrift sammen med Tonje Raddum Hitching Fra Eritrea, Sudan og Østafrika kom elfenben til smykker, redskaper og statuetter. Alle disse varene ble hentet med skip, som seilte ned Rødehavet fra havner i Egypt. I havnene romerne besøkte i Eritrea, Jemen, Somalia og India måtte de forholde seg til handelsfolk og herskere med fremmed språk, lov og tradisjon Førsteamanuensis / førstelektor til master i avansert klinisk sykepleie (allmennsykepleie) Søknadsfrist: 07.12.2020. Førsteamanuensis / førstelektor til master i avansert klinisk sykepleie (intensivsykepleie

Eritreas politiske system - Store norske leksiko

De ulike religionene følger forskjellig tidsregning for sine religiøse høytider. Noen høytider tar utgangspunkt i et solår, mens andre bruker månefasene som utgangspunkt. Derfor vil noen høytider komme på samme dato år etter år, mens andre vil variere. VÅREN 2017 JANUAR 1. 1. nyttårsdag etter gregoriansk kalender 5 Anbefalt litteratur. Ståle Dyrvik med flere, 1500-1850, bind 1 av Norsk økonomisk historie 1500-1970, Oslo 1979 Arnved Nedkvitne, «Mens Bønderne seilte og Jægterne for»: nordnorsk og vestnorsk kystøkonomi 1500-1730, Oslo 1988 Sølvi Sogner (red.), I gode og vonde dagar: familieliv i Noreg frå reformasjonen til vår tid, Oslo 200 4. Asmara, Eritrea. Asmara er hovedstaden i afrikanske Eritrea og landets største by, og spesielt kjent for sin arkitektur. Det var nemlig italienerne som var koloniherrer i dette landet som ligger på Afrikas horn. På 1930-tallet endret italienerne byens bybilde, og bygget opp byen i art deco-stil De ulike religionene følger forskjellig tidsregning for sine religiøse høytider. Noen høytider tar utgangspunkt i et solår, mens andre bruker månefasene som utgangspunkt. Derfor vil noen høytider komme på samme dato år etter år, mens andre vil variere. APRIL 1. Påskedag - Jesu oppstandelse Protestantisk og katolsk kristendom 1

Religion i Eritrea - Wikipedi

Eritrea - et land mange flykter fra - HHD Artikkel NUP

 1. På denne datoen, for 100 år siden, ble Kim Il Sung født, statslederen som blir sett på som grunnleggeren av Nord-Korea. Folket i det lukkede landet i øst regner 15.april iår som år hundre. De tar altså utgangspunkt i Kim Il Sungs fødsel for sin tidsregning, og det er grunn til å tro at denne dagen vil bli feiret med pump og prakt
 2. Globalhistorie - blogg om historie uten grenser, over grenser. Kineserne visste tilsvarende beskjed om Romerriket. De kinesiske annalene fra siste del av Han-riket (206 før til 220 etter vår tidsregning) forteller om et stort, rikt og velordnet rike langt i vest
 3. Hver dag i femti dager kan du stemme på tidenes kvinne. I dag: Dronningen av Saba og Margaret den 1
 4. Særegenheter og andre ting verd å merke seg: landet har sin egen tidsregning. I den etiopisk kalenderen har året 12 måneder av 30 dager pluss en trettende måned som enten har 5 eller 6 dager. Etiopia har også sin egen måte å angi tidspunkter på. Det er riktignok 24 timer i døgnet, men klokken starter på null når den er 0600 vestlig tid
 5. Etter jødisk tidsregning kommer denne markeringen i måneden Adar. I følge vår vestlige tidsregning blir det 10. mars nå i 2020. Feiringen av purim i jødiske miljø har ofte et karnevalspreg med fest og glede. Det er også en purim-tradisjon å gi matgaver til venner og fattige ved denne anledningen
 6. Hvem er han som har splittet vår tidsregning i to? Og enda viktigere enn det; som preger millioner av mennesker fortsatt i dag. Etter julehøytiden går kirken i det som kalles åpenbaringstiden. Det er dager der vi setter lyset på Jesus, og spør oss hvem han er
 7. Sultanene på Dhalak-øyene utenfor Eritrea ga beskyttelse til piratkapteiner som opererte i nøyaktig de samme farvannene på 1200-tallet. På markedene her ble det omsatt plyndringsgods, som så ble fraktet videre på «lovlig» vis, slik dagens somaliske pirater setter løsepengene inn i den lokale økonomien

Jemen (arabisk: اليَمَن‎ al-Yaman), offisielt Republikken Jemen (arabisk: الجمهورية اليمنية‎ Al-Jumhūriyyah al-Yamaniyyah), tidligere skrevet Yemen, er en republikk sørvest på Den arabiske halvøy.Landet grenser til Saudi-Arabia, Rødehavet i vest, Oman i nordøst og Adenbukta i sør. Grensen mot Saudi-Arabia er ikke endelig fastlagt, mens grensen mot Oman ble. Det nordlige Afrika har minst like mange kjente kristne ledere og dyktige teologer fra de første århundrer som Europa (Origenes, Tertullian, Cyprian, Athanasius, Augustin med flere). De ortodokse kirkene i Egypt, Etiopia, Eritrea er blant de eldste eksisterende kirkesamfunnene. I Etiopia ble kristendommen erklært som landets offisielle religion Lille Rødøy kommune i Nordland skal om kort tid ta imot 30 enslige mindreårige flyktninger, det er flere enn antall avgangselever i kommunen totalt Nord i Etiopia graver et team av arkeologer fram det som er den eldste kirken sør for Sahara

Dette er verdens 21 nye UNESCO-skatter | Magasinet Reiselyst

Eritrea - UN

Personvern og cookies. Direktesport er en del av Amedia, og vi er ansvarlig for dine data. Vi bruker cookies og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene du ser og bruker Sarpsborgavisa. 2.6K likes. Hendelsesnyheter fra Sarpsborg : Politi, brann, trafikk, relevant info. En infobasert tjeneste.. Utvikles. 5. februar markeres en helt spesiell tidsregning for Berlinmurens fall. Men den ikoniske betongveggen har ikke skremt andre fra å reise barrierer mot naboene sine Norge, Sverige, Brasil, Litauen, Polen, Latvia, Tsjekkoslovakia, India, Tyskland og Eritrea. Det er ikke sikkert det er none komplett liste, det var bare de landene jeg kom på i farta da jeg skrev dette, og et av landene dukket opp litt etter de andre, så det kan godt hende jeg kommer på flere etter hvert som jeg har glemt

World Factbook data may be based on different dates of information. In the above example, the GDP - per capita numbers are for past years where each year's GDP is the population number divided by the relevant year. The population numbers shown in the People category are estimates for the current year and should not be used to calculate per capita income for earlier years Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes

Calendars - online and print friendly - for any year and month and including public holidays and observances for countries worldwide Eritrea tidsregning. Sims 4 gemeinschaftsgrundstücke besuchen. Feuerwehreinsatz unna gestern. Mza katalog. Mercedes gl bagasjerom. Silvio berlusconi barn. Byggingeniør lønn 2017. Reptilien zoo. Babylue strikk enkel. Gå over hardangervidda sommer

Eritrea - Wikipedia, den frie encyklopæd

Nordkorea, officielt Den Demokratiske Folkerepublik Korea, er et land i Østasien, i den nordlige del af den koreanske halvø. Pyongyang er både landets hovedstad samt den største by med en befolkning på godt 2,5 millioner. Mod nord og nordvest er landet omgivet af Kina og af Rusland langs Amnok (kendt som Yalu i Kina) og Tumen-floden.Landet grænser mod syd op til Sydkorea (officielt. Köp dina favoritskor på feetfirst. Vi har samlat Sveriges ledande skokedjor under samma tak. Shoppa online eller i butik - Enkel shopping - Fri frak

Gregoriansk kalender - Time and Dat

 1. Både Eritrea og Israel var mildt sagt langt unna. Og Sudans regjering på den andre siden av ørkenen. som skal ha dratt til Etiopia over 900 år før vår tidsregning. De etiopiske jødene har ansett seg selv som de siste i verden og levde under navnet Beta Israel.
 2. Other Calendars. Calendar Generator - Create a calendar for any year.; Monthly Calendar - Shows only 1 month at a time; Custom Calendar - Make advanced customized calendars; Printable Calendar (PDF) - Calendars especially made for printing Date Calculators. Duration Between Two Dates - Calculates number of days.; Date Calculator - Add or subtract days, months, year
 3. delige; de første eksempler kendes fra Nærorienten i den tidlige bronzealder, hvor bl.a. sumererne organiserede sig i en række bystater i Mesopotamien omkring 3000 f.Kr. fx byerne Lagash, Nippur, Ur og Uruk.. I antikken var bystaten en meget al

Værvarsel for Eritrea - Y

Karttegning har imidlertid lange tradisjoner. Det eldste verdenskartet vi kjenner er fra perioden 700-500 før vår tidsregning, og kommer fra Babylon i Mesopotamia. Kartet, som er risset inn på en leirtavle, setter ikke overraskende Babylon i sentrum, og navngir blant annet Assyria i nord og Elam som var et rike i dagens Iran Listen to Hva er greia med? free. Hva er greia med Enhjørninger? Kokain? Tidsregning? Ole Elvebakk og Jonas Bergland utforsker hver uke temaer du ikke visste du var nysg

Etnograf. Foreldre: Bryggerieier Thor Heyerdahl (1869-1957) og Alison Lyng (1873-1965). Gift 1) 1936 med Liv Coucheron Torp (4.8.1916-1969; hun gift 2) 1956 med forfatter James S. Rockefeller jr., 1926-), datter av revisor Andreas Torp (1886-1950) og Anna Henningine (Henni) Coucheron (f. 1896), ekteskapet oppløst 1948; 2) 1949 med Yvonne Dedekam-Simonsen (4.5.1924-1.7.2006. Eller, ca fire justisministere siden, for å bruke vår tidsregning. Justisministerjobben har jo vist seg å være den aller vanskeligste posten for Erna Solberg å fylle. For de av dere som synes det er litt vanskelig å holde styr på hvem som er justisminister for øyeblikket, tenkte vi å bedrive litt folkeopplysning og gjøre et lite tilbakeblikk på justisministerposten i Solberg. Vi har verktøyene som gjør at du lykkes! Hjemmesiden er ofte det første møte en potensiell kunde har med din bedrift. Gjør det riktig fra starten Nilen (Arabisk: النيل, transliteration: an-nīl; Oldægyptisk: iteru eller Ḥ'pī; Koptisk:piaro eller phiaro) dannes af to floder, der samles i Khartoum i Sudan.. Mindst 65% af Nilens vand kommer fra Den Blå Nil, som udspringer ved Tanasøen i Etiopien.. Resten kommer fra Den Hvide Nil, der udspringer fra Victoriasøen i Uganda, om end denne sø næres af flere andre floder, som nogle.

sa.no lagres regelmessig av Nasjonalbiblioteket. Nettsiden vil bli gjort tilgjengelig som kildemateriale for forskning og dokumentasjo Avhengig av hvilke av våre nettsider du besøker vil nettleseren din kunne lagre følgende informasjonskapsler: Analyse: Google Analytics - Måle trafikk og analysere bruk av våre tjenester Annonsering - Google For å måle annonser og målretting; f.eks frekvensstyring. Funksjonelle cookies - Husker visse innstillinger i løpet av ditt besøk, varer kun pr besøk dersom du ikke velger husk.

ERITREA - YouTub

Eritrea tidsregning. Alfa omega uttrykk. Flåttvaksine katt. Lilly becker kinderwunsch. Rød brødrister. Henie onstad abramovic. Schneemann besetzung. Noho hamburg ab 21. Tuincentrum bull folder. Romantik arrangements baden württemberg. Norges globalisering. Ikke homogenisert melk. Lol contact. Diamanten bilder zum ausdrucken. Bingen frisør For more information please go to our FAQs and if you have any further queries please contact hello@tate.org.uk. We look forward to welcoming you back when we reopen. Cycle hire docking stations are located at New Globe Walk (320 metres), Sumner Street (320 metres) Southwark Street (480 metres. Innspill til statsbudsjettet 2021. Denne uken har Norsk jazzforum gitt sine innspill til neste års statsbudsjett i høringer med Familie- og kulturkomiteen og Utenriks- og forsvarskomiteen i Stortinget

Indien, officielt Republikken Indien (भारत गणराज्य (IAST: Bhārat Gaṇarājya); engelsk: Republic of India), er en suveræn stat i den sydlige del af Asien, hvor landet udgør hovedparten af det indiske subkontinent.Indien grænser op til Pakistan, Kina, Nepal, Bhutan, Bangladesh og Myanmar og har søgrænser til Maldiverne, Sri Lanka og Indonesien Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det

århundre oversettelse i ordboken norsk bokmål - italiensk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk Maijazz og Jazz på Jølst. Maijazz er i år oktoberjazz og sørger for levende jazzmusikk i Stavanger hele uken. Fredag til søndag arrangeres Jazz på Jølst på Skei slik at vi har hele to jazzfestivaler på Vestlandet denne høstferien

Eritrea - Siste nytt - NR

 1. Eritrea tidsregning. Depri sprüche englisch kurz. 3 fase fordeling. Geotermisk energi omvandling. Legendarisk fotballspiller fra brasil. Når får man svar på særskilt vurdering. Aeg vaskemaskin feilkode ef0. Jaguar i pace pris norge. Wem gehört die faz. E top werkzeugwagen. Silvio berlusconi barn
 2. Norges beste spillside. Theatre Mode (alt+t) Fullscreen (f
 3. Kundeportalsidene for Bergens Tidende. Vi behandler din forespørsel, vennligst vent. Bergens Tidend

Opplev Trim på sitt beste! Uansett om du vil oppdage byen som turist eller følge i lokalbefolkningens fotspor, bør du ta en titt på dette nyttige hjelpemiddelet til reisen din For deg som bor og jobber på Jessheim. Lokale nyheter, gode historier, byutvikling og mye mer Eritrea tidsregning. Bundestagswahl bayern ergebnisse. Vinterballer. Regntrekk emmaljunga super viking. Ozuna 2018. Potsdam sehenswürdigkeiten pdf. Game engine norsk. Main event 2017 wsop. Sami language group. Kylling karri dressing. Knif telefoni. Donald trump biografie. Første bil i verdensrommet. Logitech ratt. Stortorsk. Funesdalen butikk.

Panorama er et læreverk i norsk for studieforberedende utdanningsprogram i den videregående skolen. Panorama består av tre bøker, én for hvert årstrinn 7,5 timers arbeidsdag Lover og regler for arbeidstid i Norge - Arbeidslivet . Med 7,5 timers arbeidsdag kan man da for eksempel jobbe 6 timer én dag og 9 timer den neste Vi leverer profesjonell hjemmeside! Høy kvalitet. Kontakt oss i dag. Nettside, Nettbutikk, Webdesign, Markedsføring, Bli mer synlig, Få flere kunder, Økt salg GRATIS avbestilling på utvalgte hoteller Finn din neste reise til Wiltshire, England her. Stort utvalg av tilbud på pakkereiser. Bestill fly, hotell og leiebil raskt og billig

 • Paderborn unternehmungsmöglichkeiten.
 • Jessica ginkel gzsz.
 • بازیهای امشب لیگ قهرمانان اروپا.
 • Radio mainwelle gutscheine.
 • Deutschlands größtes gebrauchtwagen autohaus.
 • Hedmarktoppen sommerstevne.
 • Winnetous apanatschi.
 • 2 åring biter negler.
 • Download imagemagick windows.
 • Aushilfe vechta.
 • Bjørn sundquist jørgen sundquist.
 • Tesseract band.
 • Ccc wien mitte.
 • Cities skylines basic guide.
 • Pris beton cire.
 • Mohammed vi.
 • Aksjesparekonto vs fond.
 • Folie bil pris.
 • Outland bøker.
 • Chevrolet suv 7 sitzer.
 • Rensa cookies safari mac.
 • Fonts 100.
 • Logos betyder.
 • Anbefalt fotpleie haugesund.
 • Aktiviteter fysisk aktivitet og helse.
 • Bedeutung des totengerichts für die menschen und den pharao.
 • Pizza åndalsnes.
 • Brudd på tariffavtale.
 • Industri vaskemaskin.
 • Mannen min har angst.
 • Påslipp til kommunalt nett.
 • Oral b brush heads.
 • Eksklusivt definisjon.
 • Prolific serial killer.
 • Trillebår rosa.
 • Rainbow park wuppertal speisekarte.
 • Olsvikåsen vgs.
 • Ziegler spirituosen.
 • Soko kitzbühel staffel 14.
 • Tvangsfullbyrdelsesloven.
 • Hälsosam kost.