Home

Joar leifseth ulsom

Joar comes from Mo I Rana, an industrial town just south of the Arctic Circle in Norway. He was born with an insatiable love of dogs, sense of adventure and desire to get into the mountains. As he was without a dog himself, he would take his neighbor's dogs for skijoring, hikes and camping trips, always enjoying the company of a canine friend Joar Leifseth Ulsom er en hundekjører i grenen langdistanse sledehund. Han er fra Rana, men flyttet til Willow i Alaska i 2011. Trekkhundklubb: Rana trekk-og brukshundklubb. Joar Leifseth Ulsom (born 1987) is a Norwegian dog musher. He was born in Mo i Rana in the county of Nordland. In March 2018 he won the Iditarod Trail Sled Dog Race in Alaska. Participation in Iditarod. Year Place Time Dogs 2013 7. Joar Leifseth Ulsom er på Facebook. Bli medlem av Facebook for å komme i kontakt med Joar Leifseth Ulsom og andre du kanskje kjenner. Facebook gir deg muligheten til å dele informasjon og gjør verden..

Med en plan om å satse offensivt fra start, håpet Joar Leifseth Ulsom fra Rana trekk- og brukshundklubb å ta seieren i verdens lengste hundeløp, Iditarod. Han klarte det. 31-åringen fra Hammeren i Rana har kjempet seg gjennom Iditarod på imponerende vis i et løp som har vært tøft og svært utfordrende med mye løssnø og vind, og med en løpstid adskillig lenger enn de siste årene Musher Joar Leifseth Ulsom . Joar Leifseth Ulsom is a professional long-distance dog musher from Mo i Rana, Norway. From there, he ran a variety of small races with borrowed dogs until he started his own kennel in 2008. Today, the Iditarod champion owns and runs his kennel, Sivo Racing, based in Willow, Alaska

Joar Leifseth Ulsom comes from Mo i Rana, Norway, a town only 50 miles south of the Arctic Circle. Joar's dreams of dog mushing began when he was a kid watching movies on the Iditarod and having a couple of the neighbor's dogs pull him around on skis for fun (also known as Skijoring) Joar Leifseth Ulsom er tildelt Norges Hundekjørerforbunds hederstegn i sølv PS: Joar Leifseth Ulsom er den første Iditarod-vinner siden 2011 som ikke har Seavey som etternavn. Pappa Mitch Seavey vant i fjor og i 2013, mens sønnen Dallas står med seier i 2012, 2014. Joar Leifseth Ulsom har vært i tetsjiktet i Iditarod flere år på rad. I fjor ble det fjerdeplass. I år fikk han sin etterlengtede seier. 67 hundekjørere la ut på kraftprøven fra Willow 4. mars

Joar Leifseth Ulsom is not a new name in the Alaskan mushing circuit, but to the broader public, not much was known about this quiet Norwegian musher who burst onto the Alaskan dog mushing scene in 2013. In conversations among media or mushers, he was referred to as The Norwegian, just as years earlier his mentor Robert Sørlie was nicknamed Joar Leifseth Ulsom kan blir årets idrettsnavn for tredje gang Joar lader opp på leting etter snø: - Det fører til mange netter ute i telt, akkurat slik vi liker det best. Joar Ulsom er klar for nytt Iditarod og ladet opp med sitt første triatlon. Joar kjører Iditarod også neste år. Joar Leifseth Ulsom vant i 2018 og ble nummer to i 2019, «bare» 12 minutter bak vinneren Peter Kaiser. - Jeg har et veldig fint hundespann. Det er mange personligheter blant disse hundene. Joar Leifseth Ulsom. Home About. Who We Are Sponsors 2021 Races QRILL Pet Mushing Team Meet The Race Team/Sponsor A Dog Photos News Contact Us Joar and Todd enjoying the springtime sun. Sunset at the kennel. Best buds Joyce and Qrill. Also know as.

Joar Leifseth Ulsom is a Musher who was born inNorway on February 21, 1987. He is now 32 years old years old. He is born with Pisces. He is very much popular over his social media, his followers on Instagram, Twitter, and Youtube channel are in large numbers Welcome to Sivo Racing Kennel owned and operated by Joar Leifseth Ulsom in Willow, Alaska. The kennel is named after Sivo, the dog that taught Joar most of what he knows about mushing. With a head of steel, she led Joar through race after race without faltering. Banner photograph taken in Rainey Pass by Elin Bernste Joar Leifseth Ulsom fra Rana trekk og brukshundklubb tok fjerdeplass i fjorårets Iditarodløp, og gjorde det bare marginalt dårligere i år. Han endte til slutt på 6. plass Joar Leifseth Ulsom on why he loves dog mushing - Duration: 4:19. Anchorage Daily News 1,629 views. 4:19. Tajomstvá pátra Pia - Duration: 1:15:59. Auth Recommended for you Gratulerer til Joar Leifseth Ulsom og hundene, skriver hun på Twitter. Norske Robert Sørlie, som vant i 2003 og 2005, ble den første norske hundekjøreren som har en Iditarod-seier å skryte av. Nå har han fått selskap av Ulsom. - Dette har vært en drøm for meg siden han (Sørlie) vant, sa Ulsom etter seieren

Joar Leifseth Ulsom - Musher Details - 2020 Iditarod

 1. VANT I ALASKA: Joar Leifseth Ulsom fra Mo i Rana, her avbildet på starten av løpet. Foto: Espen Aarsvold / NRK Nordmannen ble med det første norske vinner av løpet siden Robert Sørlie i 2005
 2. Joar Leifseth Ulsom har deltatt fra 2013: I 2013 tok han en 7.-plass som Rookie of the year - også den raskeste rookien (førstegangskjøreren) så langt i Iditarod. I 2014 kom han på 4.-plass og endte han opp med den femte raskeste tid som noensinne er kjørt i Iditarod inntil da; I 2015 kom han på 6.-plass. I 2016 kom han på 6.-plass
 3. Joar Leifseth Ulsom med OT Gausdal inn til 1 plass i Iditarod. Hvetefritt hundefor. Vi fører det svenske hundeforet Carrier & High-Energy. Hvetefrie, kjøttbaserte hundefor tilpasset alle slags hunder. Cookies. Totalsum: Til kasse
 4. Nationality: Norwegian Current Residence: Alaska, USA Occupation(s): Dog Musher Kennel Name: Racing Beringia Name Origination: As part of Team Racing Beringia we are racing for the online education program, Racing Beringia, fueling learning in classrooms across the US and around the world Kennel Bloodlines: Leifseth Ulsom + Arnesen from Reitan, King, Sorlie, Johannesen, Telpin, Berkowit

Ulsom sørget for første norske seier i Iditarod på 13 år Joar Leifseth Ulsom fra Rana vant hundekjøringsklassikeren Iditarod onsdag. FOTO: R Nordmannen Joar Leifseth Ulsom vant det prestisjetunge hundekjørerracet Iditarod i Alaska onsdag Joar Leifseth Ulsom er i tidlig ledelse i verdens mest prestisjetunge hundekjøringsløp, Iditarod i Alaska. Han var først til sjekkpunktet Nikolai Joar Leifseth Ulsom er selv i ferd med å bli en Iditarod-legende. Etter å ha flyttet til Alaska i 2011 blei ranaværingen beste debutant noensinne med 7. plassen i 2013;.

Joar Leifseth Ulsom - Store norske leksiko

Joar Leifseth Ulsom har vært i tetsjiktet i Iditarod flere år på rad. I fjor ble det fjerdeplass. I år fikk han sin etterlengtede seier. 67 hundekjørere la ut på kraftprøven fra Willow 4. mars. Publisert: Publisert: 14. mars 2018 12:22. Flere artikler. SPORT Joar Leifseth Ulsom is the champion of Iditarod 2018. The Norwegian musher claimed his first Iditarod win at 3:01am Wednesday, arriving under the Burled Arch with 8 dogs Nome, Alaska: Joar Leifseth Ulsom kjørte tirsdag klokka 10.01 lokal tid i mål til en oppsiktsvekkende fjerdeplass i verdens hardeste hundeløp, Iditarod. Inn mot målseilet i hovedgata ble en tilsynelatende svært så pigg ranværing hilst med norske flagg

Norwegian Contingent Prepared For For Iditarod Challenge

Joar Leifseth Ulsom fra Rana vant hundekjøringsklassikeren Iditarod onsdag. Nordmannen Joar Leifseth Ulsom vant det prestisjetunge hundekjørerracet Iditarod i Alaska onsdag. R. NTB. 14. mars 2018. Ulsom overtok ledelsen i løpet da franske Nicolas Petit kjørte feil i snøstormen på vei til sjekkpunktet Elim Gratulerer til Joar Leifseth Ulsom og hundene, skriver hun på Twitter. Norske Robert Sørlie, som vant i 2003 og 2005, ble den første norske hundekjøreren som har en Iditarod-seier å skryte av. Nå har han fått selskap av Ulsom. Iditarod-drama: Lars Monsens hund stakk av Joar Leifseth Ulsom may not be flashy or brash, but he has sled cred. The quiet, unassuming 32-year-old defending champion of the Iditarod Trail Sled Dog Race leads the field of 52 mushers hoping. 26 år gamle Joar Leifseth Ulsom kjører det store hundeløpet Iditarod i Alaska for tida. Det gjør han og hundene hans imponerende godt. Ulsom er opprinnelig fra Mo i Rana, men har bostedsadresse i Fjellregionen. Han har holdt til på Røros, og har blant annet jobbet som landbruksavløser i Narjordet og Tufsingdalen Norske Joar Leifseth Ulsom (31) fra Rana vant hundekjøringsklassikeren Iditarod onsdag. Han skrøt av sine firbeinte hjelpere etter triumfen

På vegne av Rana kommune vil jeg overbringe de største gratulasjoner til ranværing Joar Leifseth Ulsom som vant verdens lengste og mest krevende hundeløp, Iditarod-løpet i Alaska i dag, 14. mars 2018 Sport Norske Joar Leifseth Ulsom nådde mål etter over ni døgn. Han vant hundeløpet Iditarod i Alaska 1,529 Followers, 62 Following, 5 Posts - See Instagram photos and videos from Joar Leifseth Ulsom (@leifsethulsom Joar Leifseth Ulsom har bodd i Alaska i hele sju år, hvor han har drevet aktivt med hundekjøring og trening. - Første gang han deltok i Iditarod var i 2013. Da kom han på sjuendeplass. I år satte han kronen på verket og kan titulere seg som verdens beste hundekjører, sier juryen videre Explore some of Joar Leifseth Ulsom best quotations and sayings on Quotes.net -- such as 'Dog mushing is very big in Norway now.' and more..

Joar Leifseth Ulsom Faceboo

Media in category Joar Leifseth Ulsom The following 2 files are in this category, out of 2 total. Joar Leifseth Ulsom from Norway (8530615070).jpg 640 × 393; 83 K Joar Leifseth Ulsom. Registrert: 28. september 2015 . Notater: Lynx ah 2010 Joar L Ulsom Joar Leifseth Ulsom AHE: - Innavlskoeffisient: 16,92 Fenrik ah 2008 Ketil Reitan AHE: - Innavlskoeffisient: 0,15 Lindy AH 2001 Jeff King AHE: - Innavlskoeffisient: 0,29 Uksi AH 1994 Susan Butcher AHE: - Innavlskoeffisient: 0.

Tittelforsvarer Joar Leifseth Ulsom er 41 minutter bak lederen Pete Kaiser før innspurten i hundekjøringsløpet Iditarod, der vinneren ventes i mål onsdag. Av NTB | 12.03.2019 20:02:52 Sport : Kaiser, som er fra Alaska og konkurrerer i hjemstaten, var førstemann inn til det siste sjekkpunktet i White Mountain. 41 minutter senere ankom norske Ulsom, som er hans eneste virkelige konkurrent i. Joar Leifseth Ulsom está no Facebook. Participe do Facebook para se conectar com Joar Leifseth Ulsom e outros que você talvez conheça. O Facebook oferece às pessoas o poder de compartilhar e tornar o.. Norway's Ulsom - who is said to have begun his mushing career as a child when he borrowed his neighbor's dogs for the purpose of pulling him around on skis - took the lead in Iditarod 46 on. Ulsom på sjetteplass i Iditarod. Nome, Alaska (NTB): Joar Leifseth Ulsom endte på sjetteplass i hundesledeløpet Iditarod torsdag

Joar Leifseth Ulsom - Mushing Profile - The Alaska LifeIditarod - Last Great Race on Earth®

Above: Timofei, Joar and Grand dad Mikhail! The end of 2014 Nadezhda Hope sled dog race in Chukotka and our return to Provideniya to fly back to Chukotka wrapped up the season of 2014. Timofei stayed at home in Lorino with his family to spend some time there before he gets back to working with the kennel of dogs for Chukotka Discovery in Anadyr for the summer Du kjenner Joar fra: TV-personlighet Joar Førde, hundekjører Joar Leifseth Ulsom. Relaterte lister: Korte navn (4 eller færre bokstaver) Navn som ender på konsonant Navn som har to vokaler inntil hverandre Navn som inneholder populære konsonanter Navn uten æ, ø og å Nordiske navn Vanlige navn (brukt av over 1000 personer Joar Leifseth Ulsom mushes in the official restart of the Iditarod dog sled race in Fairbanks, Alaska - kaufen Sie dieses Foto und finden Sie ähnliche Bilder auf Adobe Stoc Musher - Joar Leifseth Ulsom wurde am 21.02.1987 in Mo i Rana (Stadt in Norwegen) geboren und ist heute 33 Jahre alt Etter 1600 kilometer ble Joar Leifseth Ulsom beste nordmann i Alaska. Etter åtte dager langt fra folk, der noen sjekkpunkter kun har ni innbyggere og der hvile i sporet er vanligere enn hvile på sjekkpunkt har de første deltakerne i Iditarod i Alaska kommet i mål i byen Nome

Joar Leifseth Ulsom (31) vant verdens lengste hundeløp i

Joar Leifseth Ulsom kan ta andre seieren på rad i Iditarod Av Silje-Tamara Rojas 10.03.2019 15:03 - OPPDATERT 10.03.2019 15:03 . Bli abonnent hos oss for kun 29 krone første måned! Få full tilgang til Vefsns mest hardtsatsende nettavis og få med deg nyheter, reportasjer, videoer og meninger Joar Leifseth Ulsom (born 1987) is a Norwegian dog musher. Joar Leifseth Ulsom. Born: 1987 (age 32-33) Mo i Rana, Norway. Nationality: Norwegian: Occupation: dog musher: He was born in Mo i Rana in the county of Nordland. In March 2018 he won the Iditarod Trail Sled Dog Race in Alaska. Participation in Iditarod. Year Plac Joar Leifseth Ulsom comes from Mo i Rana, Norway, a city only 50 miles south of the Arctic Circle. Joar's goals of canine mushing began when he was a child watching films on the Iditarod and having a few the neighbor's canine pull him around on skis for enjoyable (also referred to as Skijoring) Joar Leifseth Ulsom Net Worth. He net worth has been growing significantly in 2018-19. So, how much is Joar Leifseth Ulsom worth at the age of 33 years old? Joar Leifseth Ulsom's income source is mostly from being a successful . He is from Norwegian. We have estimated Joar Leifseth Ulsom's net worth, money, salary, income, and assets

Joar Leifseth Ulsom - QRILL Pet Mushing Tea

Joar Leifseth Ulsom - Mushing Profile - The Alaska Lif

 1. Joar Lleifseth Ulsom. Two top ten teams are out after hard day on the trail. By Emily Schwing Ulsom, Hopkins vie for top five spots. By Emily Schwing.
 2. Joar Leifseth Ulsom with 6-year-old Dodge. (Ben Matheson/KNOM
 3. Joar Leifseth Ulsom * Featured * Countries General Norway SOCIETY Society . Europe's longest dogsled race lead by four-time Iditarod champion. Thomas Nilsen, The Independent Barents Observe

Rana Blad - Joar (33) er tildelt hederstegn i sølv

 1. utter etter Ulsom
 2. Mar 6, 2018 - Joar Leifseth Ulsom's dog: Joar Leifseth Ulsom's dog Bea shortly after arriving at the Nikolai checkpoint during the 2018 Iditarod race on Tuesday March 06, 2018. Photo by Jeff Schultz/SchultzPhoto.com (C) 2018 ALL RIGHTS RESERVE
 3. Joar Leifseth Ulsom arriving in Koyuk. Saved by Shannon Wyckoff. People also love these ideas.
 4. Joar Leifseth Ulsom receives a prize of a beaver fur and moose hide mitts from Daryl Petruska, first chief of the Nikolai Edzeno' Tribal Council, on March 5, 2019. (Marc Lester / ADN

Joar Leifseth Ulsom vant Iditarod og nesten 400

Joar Leifseth Ulsom - Musher Details - 2019 Iditarod

Joar Leifseth Ulsom vant Iditarod, og ble dermed første norske vinner siden Robert Sørlie i 2005. Ulsom fullførte løpet i Alaska på 9 dager, 13 timer og 1 minutt. Del. Flere saker. Eldre vegrer seg for å gå ut på grunn av elsparkesykler Torsdag 20.08 2020 Joar Leifseth Ulsom from Norway: Author: Frank Kovalchek from USA: Licensing . This file is licensed under the Creative Commons Attribution 2.0 Generic license. You are free: to share - to copy, distribute and transmit the work; to remix - to adapt the work; Under the following conditions Joar Leifseth Ulsom, Ketil Reitan, Geir Hjelvik, Ralph Johannessen, Lars Monsen. og svensken Mats Pettersson Vi tipper 3 av disse blir blant de 10 beste ! Femundløpet ønsker lykke til med Iditarod

Hundeløpet Iditarod - Norske Ulsom vinner Iditaro

Meet Joar Leifseth Ulsom Mushing

Norske Joar Leifseth Ulsom leder Iditarod med litt over 12 mil igjen av den 160 mil lange kraftprøven. Her et bilde tatt i forbindelse med starten i Willow 4. mars Joar Leifseth Ulsom crossed under Nome's burled arch at 3:01am with eight dogs. Ulsom was in a tight three-way race with veteran champion Mitch Seavey and Nicolas Petit for days. On Monday morning, Petit deviated from the trail during a ground-storm on the run from Shaktoolik to Koyuk, giving Ulsom a window to overtake him at the front of the pack FarOutFocus sin fantastiske medarbeider Catrine Hole filmet Joar Leifseth Ulsom på vei ut fra starten på Iditarod 2014 i Willow :) Please share the.. So far, 19 mushers have signed up to race the 300-mile course from Bethel to Aniak and back. K300 race manager Madelene Reichard says people have until December 15th, and then the entry fee goes up from $400 to $800 Some text in the modal. Lukk. Trekkhundregistere

Rana Blad - Joar-leifseth-ulsom

 1. Facts and news updates about Joar Leifseth Ulsom, updated live on One News Page, the News and Video Portal Trusted Since 2008. Find out the latest about Joar Leifseth Ulsom now
 2. Joar Ulsom at the Rainy Pass checkpoint early in the 2018 Iditarod. (Zachariah Hughes/Alaska Public Media photo) Joar Leifseth Ulsom has won his first championship in the Iditarod Trail Sled Dog Race
 3. . By: Diana Haecker. The winter of 2017/2018 goes into the weather annals as one of the snowiest and stormiest years since early 1900s when weather data started being collected in northwestern Alaska

Iditarod-favoritten: - Det er mange personligheter blant

Sørlie ser ud til at være gået over til gennemførselstempo, mens Joar Leifseth Ulsom ser ud til at redde Norges ære. Det varer ikke mange dage nu, før vinderen er i mål. Og til lidt større præmier end til de danske løb, kan man vist godt sige. Defending champion Joar Leifseth Ulsom is greeted by local fan Ole Andersson during the ceremonial start of the Iditarod Trail Sled Dog Race Saturday, March 2, 2019 in Anchorage, Alaska

Photos — Joar Leifseth Ulsom

Norske Joar Leifseth Ulsom fra Rana leder hundekjøringsklassikeren Iditarod klart med litt over 12 mil igjen til mål i Nome. Norske Joar Leifseth Ulsom leder Iditarod med litt over 12 mil igjen av den 160 mil lange kraftprøven. Her et bilde tatt i forbindelse med starten i Willow 4. mars Joar Leifseth Ulsom crossed under Nome's burled arch at 3:01am with eight dogs. Ulsom was in a tight three-way race with veteran champion Mitch Seavey and Nicolas Petit for days Tittelforsvareren Joar Leifseth Ulsom ble nummer to. Foto: Rachel D'Oro / AP NTB scanpix Sport. Publisert: 13 mars 2019 14:12 Sist oppdatert: 13 mars 2019 14:29. Skrevet av.

Nolens Volens Knitting: "Joar Awesome" Dog Sled HatIditarod - Anchorage Daily NewsRacing Beringia • So we all know Joar is on sled in thisNorway’s Ulsom Wins Iditarod – KNOM Radio MissionChristina Dare Stock Photos and Pictures | Getty ImagesAlaska musher Pete Kaiser wins his first Iditarod
 • Transponere toneart.
 • Everton norge.
 • Rejseholdet medvirkende.
 • Sør afrika hovedsteder.
 • Numerisk tastatur virker ikke.
 • Pilates stuttgart ost.
 • Norsk festdrakt herre.
 • Tørket sopp kryssord.
 • Wild european cat.
 • Binding kryssord.
 • Test skisteder alpene.
 • Saba island airport.
 • Polizei kuchen deko.
 • Hvor mange skulpturer er det i vigelandsparken.
 • Uni bremen logo.
 • Hatshepsut farao.
 • Daumen runter smiley.
 • Arsenal news transfer.
 • Blir psykisk syk av jobben.
 • Ex esposa de nicky jam.
 • Smurfene 2 norsk tale.
 • Hvor mange språk er det i europa.
 • Semi auto sniper rifle.
 • Sc koder 2018.
 • Psykologi test dig selv.
 • Stokke sleepi bumper.
 • Macula degeneration.
 • Universität sprachenzentrum.
 • Lakseoppdrett i fredrikstad.
 • Hvordan bli mer selvsikker og utadvendt.
 • Babygalerie waltershausen.
 • Briskeby vokalist.
 • Arena leipzig parkplatz voucher.
 • بازیهای امشب لیگ قهرمانان اروپا.
 • Av jenter for jenter.
 • Fußgängerzone hildesheim.
 • Russian standard gold.
 • Hva er modningstegn.
 • 4 zimmer wohnung daxlanden.
 • Frykt for døden.
 • Uni bremen logo.