Home

Stavanger turistforening priser

Rogalands høyeste topp — Turer og aktiviteter — StavangerMed buss til Trolltunga og Preikestolen — Stavanger

Kontingentsatser Stavanger Turistforening Priser 2021 Familiemedlemskap kr 137

Du kan fortsatt gå trygt på tur med Stavanger Turistforening Våre fellesturer og aktiviteter teller ikke som private sosiale sammenkomster Pris barn 4 - 13 år: Kr 1150,- / 1.555,- Pris barn født 2017 eller senere Kr 200,- / 250,- AVBESTILLINGSREGLER. Full refusjon inntil Stavanger Turistforening Besøksadresse Olav V`s gate 18, 4005 Stavanger Postadresse Postboks 239 4001 Stavanger. Stavanger Turistforening Kjerneområdet er Ryfylkeheiene, med verdensattraksjonene Preikestolen og Kjerag i hver sin ende av Lysefjorden. Foreningen har et av landets tetteste og mest varierte hyttetilbud, med totalt 45 hytter i fjell og fjord Etter dette tidspunkt faktureres hele prisen for losji ved avbestillinger. Ved avbestilling mindre enn 48 timer før ankomst, Merk at avbestilling er kun gyldig via epost. Stavanger Turistforening Besøksadresse Olav V`s gate 18, 4005 Stavanger Postadresse Postboks 239 4001 Stavanger Kontaktinformasjo Prisene er kun veiledende da enkelte medlemsforeninger kan ha andre priser. Medlemstype og pris blir justert automatisk etter alder og adresse (medlemsforening). Medlemskapet følger kalenderåret, og gjelder fra 1. januar til 31. desember. Det er ingen angrerett på betalt medlemskap

Turistinformasjonen i Stavanger ligger på Strandkaien, like ved Vågen, mellom cruiseskip og historiske Gamle Stavanger. Våre engasjerte ansatte kjenner og elsker Stavangerregionen, og vil gjøre sitt ytterste for å kunne tilby deg en uforglemmelig opplevelse Priser for de enkelte hyttene kan du finne på UT.no. Som medlem i DNT får du rabatt på overnatting på alle DNT-hyttene. Medlemmer i DNT ung får halv pris på overnatting, mens medlemmer i Barnas Turlag overnatter gratis på de fleste selvbetjente og ubetjente hyttene, og får ekstra rabatt på betjente hytter Skiglede kan læres! Skiskolen er Rogalands største skiskole, og har vært arrangert siden 1957. Dette er vinterens høydepunkt, og i 2021 frisker vi opp Skiskolen og lanserer nyhetene toppturkurs og fjellskikurs med overnatting på en turisthyttene. Vi har kurs for voksne og barn, nybegynner og viderekommende i grener som langrenn, fjellski, alpint og topptur

KUL-TUR Perler: På nye stier i Sola, langs Hafrsfjord til

Prisliste — Stavanger Turistforening

 1. Dette er en viktig dugnad for Stavanger turnforening, og vi håper at alle stiller opp og bidrar! Kvoten er 2 sekker (toalett/tørk) pr. familie, uavhengig av hvor mange som er medlem i STF. Pris er kr 250,- pr sekk, totalt kr 500,-
 2. Medlemsfordeler Stavanger Turistforening: Hovedmedlem kr. 630,Student/Ungdom (19-26 år.) kr. 330,Skoleungdom* gratis kr 165,NB! Lik pris for seng, hems eller flatseng medlemmer ikke medl
 3. Stavanger har 52 hverdagsturer du kan gå. Her finner du alle turene i digitale kart
 4. Info om medlemskap og priser Medlemskontingent Alle som ønsker å melde seg på partier i Stavanger Turnforening må være medlemmer. Medlemskontingenten er fra 2020 på kr 200 for barn (under 15 år) og kr 250 for voksne pr. år. Normalt sendes medlemskontingenten ut i januar hvert år til eksisterende medlemmer, mens nye medlemmer som melder [
 5. Pris: kr 399,- for medlemmer, kr 449,- for ikke-medlemmer. MEDLEMSRABATT HOS INTERSPORT HAUGESUND OG VETLEBU. Som medlem i DNT og Haugesund Turistforening får du 10 % rabatt på varekjøp hos Intersport Haugesund. Rabatten gjelder ikke tilbudsvarer. Husk å vise gyldig medlemskap
 6. st 15 prosent rabatt i tursenter og sportsbutikker, pluss masse andre fordeler! Alle priser vil da være rabattert med ekstra studentrabatt
 7. Oversikt over alle priser og medlemsfordeler for Stavanger Turistforening. Nå er det din tur

Turer og aktiviteter i Stavanger: Se anmeldelser og bilder av turer og aktiviteter i Stavanger, Norge på Tripadvisor STAVANGER TURISTFORENING 2013 Stavanger Turistforening er med sine 23.000 medlemmer og fem lokale turlag Rogalands største friluftsorganisasjon og tredje største medlemsforeningen i Den Norske Turistforening. Stavanger Turistforening eier og driver 43 hytter i fjellet, hvorav 4 er betjente, 19 er selvbetjente og 11 er ubetjente Priser Hyttegregler Betaling. Simlebu. Haugesund Turistforening Besøksadresse Strandgaten 171 (Bytunet) Postadresse Postboks 432 5501 Haugesund Kontaktinformasjon Tlf: 52715311 haugesund.dnt.no/ haugesund@dnt.no Facebook. Organisasjonsnummer 971 157 100 MVA. Stavanger Turistforening: - Preikestolen bør bli nasjonalpark. abonnent. Var til stede på markering mot vindkraft: Ordføreren sier nei til mer vindkraft i Sandnes . abonnent. Kulturdepartementet krever 3,6 millioner etter Preikestol-salg. abonnent. Her sitter hun på den nyeste hytten til turistforeningen Stavanger Turistinformasjon fra , 100987780S1 - Stavanger Turistinformasjo

Fotokonkurranse - tema "Klimaendringer i RogalandFerskingkurs og aktivitetslederkurs med overnatting i telt

Forside — Stavanger Turistforening

Stavanger Turistforening: - Preikestolen bør bli nasjonalpark. abonnent. Var til stede på markering mot vindkraft: Ordføreren sier nei til mer vindkraft i Sandnes . abonnent. Kulturdepartementet krever 3,6 millioner etter Preikestol-salg. abonnent. Striden om tursti i Gauselvågen See more of Stavanger Turistforening on Facebook. Log In. or. Create New Account. See more of Stavanger Turistforening on Facebook. Log In. Forgot account? or. Create New Account. Not Now. Related Pages. Region Stavanger. Tourist Information Center. Barnas Turlag STF. Community Organization. Stavanger konserthus Fra Stavanger (Byterminalen, spor 6, rute 100) med Kolumbus 07:30 12:00 14:00 Stavanger Turistforening Besøksadresse Olav V`s gate 18, 4005 Stavanger Postadresse Postboks 239 4001 Stavanger. Stavanger Turistforening har stått i stormen før. Vi har vært der siden 1887, som et fast holdepunkt i livet for mange. Gjennom 133 år har ildsjelene våre sørget for at vi har et unikt tilbud på fjellet og i nærmiljøet. Det skal de fortsette å gjøre i generasjoner. Vi vil være der hele livet ditt. ️. Velkommen som frivillig Stavanger Turistforening, Stavanger, Norway. 21 k liker dette. Stavanger Turistforening er Rogalands største friluftsorganisasjon med 27.500 medlemmer

Priser — Stranddalen turisthytt

Stavanger Turistforening 946846856 (Aktivt) Organisasjonsnr: 946846856 MVA Selskapsnavn Alle priser er oppgitt eksl. MVA. Produktoversikt Stavanger Turistforening Org.nr. 946846856. Årsregnskap, komplett. År:. Det svarer seg å bli medlem i Stavanger Turistforening: - Alle medlemmer får 30 % rabatt på overnatting på alle hyttene våre. - Barn under 12 år bor gratis på de selvbetjente og ubetjente hyttene. - Ungdom overnatter til halv pris. - Rabatt på proviantmat til turen di

Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av spill-innsatsen direkte til Stavanger Golfklubb Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Stavanger Turistforening, 946846856. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer Prisliste 2020 - Provian Stavanger-turistforening.no er ikke lenger tilgjengelig her. Prøv stf.no i stedet. Besøk Stavanger. Oljebyen Stavanger er rik på gode turistattraksjoner, og et egnet sted å legge ferien til. Byen har dessuten tidligere blitt kåret til europeisk kulturhovedstad

Faber norge – Hjem Lys

Stavanger Turistforening - UT

 1. Stavanger er en universitetsby med flere utdannings- og forskningsinstitusjoner. Det gjør byen urban og levende, og shopping- og restaurantutvalget er stort. Men Stavanger sentrum er lite, og du kan lett nå de fleste turistattraksjonene til fots. I Gamlebyen finner du Europas best bevarte trehusbebyggelse, med mer enn 170 hvite trehus
 2. Priser Lysefjorden turisthytte har 20 rom med to enkle senger samt hems bestå ende av to madrasser. Nytt av året er at vi også har fått et HC-rom. Alle rommene har privat dusj og toalett
 3. Sommer 2020 Installert Stavanger turistforening et fornybar energisystem for Stranddalen. Solcelleanlegget er på 50kWp med en batteribank på 115kWh og er dimensjonert for å produsere 200kWh daglig. Gangtid på generatoren forventes å gå ned til 2-3 timer ukentlig fra permanent drift (24/7). Dieselforbruket forventes forventes som følge av det å gå ned mer enn 95% [

Video: Overnatting — Stranddalen turisthytt

Bli medlem — Den Norske Turistforening

Tekst: Alise Lea Tiller, foto: Marius Vervik/Stavanger Turistforening. 30. november 2017 Bate boligbyggelag er glade for å annonsere nytt samarbeid med Stavanger Turistforening. Som Bate-medlem får du 10 % bonus når du handler på Tursenteret i Kannik. Husk at bonus betyr penger direkte overført tilbake til bankkonto We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it Kommersiell bruk kan bare skje etter avtale, og basert på avtalt pris. Ta kontakt med oss om det er aktuelt. Hemnes Turistforening Besøksadresse. Postadresse Sentrumsveien 17 8646 Korgen Kontaktinformasjon 413 10 037 www Den Norske Turistforening. Linje NW400 Stavanger-Haugesund-Bergen. Kystbussen bringer deg enkelt fra sentrum til sentrum mellom Bergen og Stavanger. To ferjestrekninger, Halhjem-Sandvikvåg og Arsvågen-Mortavika, er inkludert i pris og reisetid. Bussturen gir altså gode muligheter for både å slappe av, spise et godt måltid og nyte utsikten Side 1 av 2. Sammenlign priser på Botox hos 11 klinikker i Stavanger (totalt 37 tjenester). Finn priser, ventetider og les anmeldelser. Gjør et smart valg av klinikk

Stavanger turistinformasjon Tourist Information

Byas.no - for deg som er opptatt av det som skjer i Stavanger og Sandne ODEON Stavanger/Sandnes AS driver kinoene i Stavanger og Sandnes med totalt 17 saler, 2 251 seter og over 800 000 besøkende på årsbasis. Selskapet, som eies av ODEON Kino AS, Stavanger Kommune og Sandnes Kommune, har en årsomsetning på over 100 milllioner kroner Vokterboligen har egne priser. groups that bring clients or visitors to our cabins have to inform and make an agreement with Narvik og Omegn Turistforening in advance. The price for commercial groups is 450 NOK per person per night, 100 NOK per dayvisit (regardless of membeship)

Priser — Den Norske Turistforening - DN

Kjøkkenansvarlig hos Stavanger Turistforening Stavanger, Rogaland, Norway Ideell organisasjonsledelse. Stavanger Turistforening. Fantastisk kjekt å vinne priser for årets.. Brønnøysundregistrene. Bedriftsinformasjon hentes fra Brønnøysundregistrene, blant annet hovedenhetsregisteret og underenhetsregisteret. Navn, adresse, telefon, antall ansatte og avdelingsstruktur er eksempler på elementer som hentes fra Brønnøysundregistrene Stavanger Turistforening Rogalands største friluftsorganisasjon Løpende tilbud på turistforeningens turer og aktiviteter. Stavanger Turistforening står for et allsidig, inkluderende og miljøvennlig friluftsliv, hvor de arrangerer turer og kurs, vedlikeholder stier og drifter 45. Priser for overnatting Sulitjelma og Omegn Turistforening Besøksadresse. Postadresse Postboks 300 8201 Fauske Kontaktinformasjon sulitjelma.dnt.no/ sot@turistforeningen.no Facebook. Den Norske Turistforening.

Det nærmer seg høstferien og Preikestolen fjellstue har en rekke familievennlige aktiviteter klar! I tillegg er det tilbud på familierom og halv pris på utleie av kano, kajakk, robåt og SUP-brett ☀ Stavanger Turistforening bygger ny sikringsbu på Sandvatn! Vil du bidra til å sikre STFs unike hyttenettverk? Hvert år legges utallige timer i våre hytter og ruter, men alt kan ikke gjøres på dugnad

Forside — Skiskole

Ferje Stavanger - Tau eller Lauvik -Oanes. Rv 13 videre til Lysefjordbrua. Over denne mot Forsand og videre til Øvre Espedal. Etter å ha passert gårdene i Øvre Espedal viser skilt hvor veien tar av mot Vinddalen. Den smale bygdeveien svinger seg opp Bjørnaliholane til den flate Vinddalen Ikke-medlemmer har adgang bare i følge med medlemmer og må betale høyere pris enn medlemmer. Larvik og Omegns Turistforening Storgata 25 3256 LARVIK Kontaktinformasjon Tlf: 33187650 lot.dnt.no/ larvik@dnt.no. Den Norske Turistforening. Lysefjorden Turisthytte ligger i bygda Lysebotn innerst i Lysefjorden. Stavanger Turistforening har inngått en avtale med Lyse Energi om drift av overnattings- og messelokalene deres i Lysebotn. Byggene er moderne, i god stand og med alt inventar inntakt. Det er lett å komme til Lysebotn

Stavanger Turnforenin

Tønsberg og Omegn Turistforening Besøksadresse. Postadresse Nedre Langgate 36 3126 Tønsberg Kontaktinformasjon Tlf: 33 31 58 26 tot.dnt.no/ tonsberg@dnt.no Facebook. Organisasjonsnummer 975705323 Den Norske Turistforening. Stavanger Turistforening har åpnet hyttene 1. mai åpnet Stavanger Turistforening noen av hyttene for bruk igjen, men strenge smitteverntiltak gjelder fortsatt Preben og Stavanger Turistforening gler seg over Ryfast-effekten på friluftslivet i Ryfylke: - Rekordpågang av frivillige hyttevertar Besøksadresse: Kvalshaugv. 5, Jørpeland Postboks 24 4126 Jørpeland Tlf: 51 74 47 50 Tips: 400 08 750 Ansvarlig redaktør: Jens Bjørheim Personvernpolicy.

Stavanger Turistforening - Stavanger Turistforening - Studentrabatt. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.no - startsiden for jobb og karriere Stavanger Geologiforening, Stavanger kajakklubb og Stavanger Turistforening holder til i våre lokaler. Åpningstider. Tunet og området rundt natursenteret er åpent for publikum døgnet rundt. Parkbenker, toaletter, lavvo og gapehuk kan brukes når som helst på døgnet. Kart over Dyrsnes natursente Den offisielle nettsiden til Norsk psykologforening. 10. oktober er verdensdagen for psykisk helse. Årets tema i Norge er «Spør mer»- en oppfordring vi helhjertet støtter Priser/avgifter Prisene gjelder fra 01.01.2020, vedtatt i Stavanger kirkelige fellesnemd 30.10.2019 Festeavgift, kr 250 per grav og år, faktureres for hvert 10. år: kr. 2 50

Prisliste 2014 Stavanger Turistforening by Stavanger

 1. Priser for vintersesong 2020/21 DNT- nøkkelen er et medlemstilbud til medlemmer i DNT. Kongsberg og Omegns Turistforening Besøksadresse Hyttegt. 3 Postadresse Postboks 891 3606 Kongsberg Kontaktinformasjon Tlf: 912 40 477 kongsberg.dnt.no/ kongsberg@.
 2. Stavanger Turistforening (STF) er tredje største medlemsforening i Den Norske Turistforening (DNT). STF har 23 688 medlemmer, og 41 hytter i Rogaland, Vest-Agder, Aust-Agder og Telemark.Mellom hyttene er ca. 1250 km sti vardet og merket med den røde T'en. I forbindelse med STFs 125-årsjubileum i 2012, etablerte foreningen i tillegg 412 kilometer T-merkede hverdagsturløyper i Stavanger.
 3. Stavanger Turistforening har hytter over hele distriktet fra Haukeliseter fjellstue i nord til Gaudland i sør. På mange av hyttene er det godt med sengeplasser og romslig både ute og inne
 4. Stavanger Turistforening - utdanning, hjemmesykepleie, helse, barnehager, skole, barnehageplass, barneskole, barnehage, rådmann, brannvesen, hjelpemiddelsentral.
 5. Stavanger Turistforening har besøksadresse Olav Vs Gate 18, 4005 Stavanger (Rogaland). Bedriften ble stiftet i 1970 og er registrert som FLI under bransjen aktiviteter i andre interesseorganisasjoner ikke nevnt annet sted. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Stavanger Turistforening. Det er registrert 100 ansatt(e) i bedriften.<br/><br/>Få tilsendt kontaktopplysninger, kart.
 6. Sjekk priser for poser og sekker. Nedgravde avfallscontainere. Stavanger har et utbredt nett av nedgravde avfallscontainere for større borettslag og sameier, for sentrumsnære områder i gamle Stavanger og i deler av Storhaug. Du kan lese mer om nedgravde avfallscontainere på nettsiden underbakken.no . Slik bruker du de nedgravde.
 7. Jobber i dag i Stavanger Turistforening, STF er tredje største medlemsforening i Den Norske Turistforening med 27.000 medlemmer. 44 Hytter, 1700km merkede løyper, 500 fellesturer iløpet av året, 370km kvistede vinterløyper. STF har to hovedoppgaver. Den ene er som tilrettelegger for det enkle friluftsliv og for den enkeltes naturopplevelser

52 hverdagsturer: finn turer i Stavanger Stavanger kommun

 1. Nye priser gjelder i den perioden hvor vi har koronapandemi gjelder fra mai 2020 til ubestemt tid . Heisetra . Pris for hele hytte . Medlem kr 1500 pr døgn (justerte priser 27.august 2020) Ikke medlem kr 2000 pr døgn (justert 27.august 2020) Den Norske Turistforening.
 2. The Norwegian Trekking Association (in short DNT) is Norway's biggest outdoor activities organisation. For 150 years, we've been working to promote trekking and to improve conditions for all who enjoy the country's broad range of outdoor attractions
 3. Priser. Tuning av bil: 3 800kr inkl. mva. Reversering av tuning: 900kr inkl. mva. Diagnose/sletting av feilkoder: 500kr inkl. mva. Våre priser er blant de rimligste i Stavanger, skal du tune flere biler? Ta kontakt så gir vi deg et pristilbud. Vi tuner der DU er! Stavanger Tuning kommer til deg for å tune bilen din slik at du sparer både.
 4. Operational Manager at Stavanger Turistforening Stavanger-området, Norge 338 forbindelser. Bli med for å knytte kontakt. Stavanger Turistforening. Universitetet i Stavanger (UiS) Bedriftens nettsted. Rapporter denne profilen; Om
 5. Stavanger Turistforening (STF) er Rogalands største friluftsorganisasjon med snart 23 000 medlemmer, og er tilsluttet landets største friluftsorganisasjon, Den Norske Turistforening. STF har 38 hytter i Rogaland, Vest-Agder, Aust- Agder og Telemark. Mellom hyttene er det 1240 km med løyper. Om vinteren blir 370 km skiløyper kvistet
 6. Prisutvikling for Rogaland - Stavanger m/omegn. Se prisutviklingen der du bor: Endring siste år + 4.2 % Kvadratmeterpris. 36 199 kr. Endring siste måned + 0.6 % Salgstid. 59 dager. Solgte boliger i år. 513 stk. 6 mnd 1 år 3 år 5 år 10 år 15 å
 7. Campingplasser i Stavanger: Se anmeldelser fra reisende, bilder og gode tilbud på campingplasser i Stavanger, Norge på Tripadvisor

Flott utsikt fra Ramnafjellet. Foto: Odd Inge Worsøe 10. RAMNAFJELLET, 406 moh. Hvor: Mellom Søredalen og Noredalen. 9. FLATABERGET, 236 moh. Hvor: Hommerså Til Stavanger fra Lauvvik og Lysebotn Til Lysebotn fra Stavanger og Lauvvik 560 Dx67 560 135 0720 0730a 0735a 0738a 0745a 0749a 0751a 0820k 0825 0830a 0900 560 24 0720 0730a 0735a 0738a 0745a 0749a 0751a 0820k 0825 0830a 560 135 560 247 560 Dx6 1530 1540a 1545a 1548a 1555a 1559a 1601a 1630 1635 560 57 560 57 1745 1755a 1800a 1803a 1810a 1814a 1816a 1845 1850. Stavanger Turistforening er Rogalands største friluftsorganisasjon med 27.000 medlemmer. Vi står på for et allsidig, inkluderende og miljøvennlig friluftsliv, hvor vi arrangerer turer og kurs. Kristiansund og Nordmøre Turistforening har 26 hytteanlegg, alle er selvbetjente med unntak av Loennechenbua som er ubetjent. I sommersesongen er det betjent på Vangshaugen, det er da ikke selvbetjent overnatting på denne hytta. Priser for overnatting (PDF) finner du ved å klikke på knapper under Den siste tiden har det dukket opp flere falske profilsider og arrangementssider som utgir seg for å være Gladmat. Vi vet ikke om disse sidene prøver å svindle brukere, eller formidle falsk informasjon, men i begge tilfeller..

Stavanger (pris oppdatert 22. mai 2015) 4. 1100 kroner Ingolv Eikill AS (pris oppdatert 28. juli 2015) 5. 1090 kroner Tannlegene i St. Olav (pris oppdatert 27. mai 2014) Billigst i Sandnes. Vil du likevel ha det ennå billigere enn du får det i Stavanger, må du til Sandnes PRISER OG TAKSTER. Alle turer begynner med en fast startpris. Deretter øker beløpet på bakgrunn av kjørt distanse og medgått tid. Stavanger Taxi tlf: 51 90 90 90. Geitastova 14, 4033 Stavanger. Postboks 14, 4064 Stavanger. Betingelser og vilkår. FAQ. Stavanger Markise- og Persiennefabrikk er byens eldste produsent og leverandør av solskjerming. Hos oss finner du kun produkter av høy kvalitet. Vi er alltid konkurransedyktige på pris, har et godt utvalg og yter personlig veiledning og service til både private og bedrifter Priser for losji og proviant på fjellhyttene til aat. Losjipriser 2020. Gjeldende proviantpriser. Aust-Agder Turistforening Besøksadresse Langbryggen 21 Postadresse Postboks 369 4803 Arendal Den Norske Turistforening.

 • Gerd muller alzheimer's.
 • Do a barrel roll.
 • Stellenangebote auerbach und umgebung.
 • Laverne cox brother.
 • Hva er mørtel.
 • Molekular kochkurs düsseldorf.
 • Lottotrekning.
 • Vondt i tissen 3 år.
 • Vekt kyllingfilet.
 • Torben friis møller død.
 • Kampsport for alle rud.
 • Historia de bimbo.
 • Mz treffen 2018.
 • Stian barsnes simonsen hotel cæsar.
 • Donnerschlag bremen preise.
 • Halsen larvik.
 • Thanksgiving middag tilbehør.
 • Hotell mandal sentrum.
 • Monopoly plus.
 • First class american airlines.
 • Weißes bräuhaus münchen berg am laim.
 • Respirasjonsfrekvens på 25.
 • Wörthersee schifffahrt pyramidenkogel.
 • Serviceintervall volvo v70 2011.
 • Sjødyr kryssord.
 • Stellenangebote traunreut büro.
 • Whatsapp sprüche zum 55 geburtstag.
 • Donnerschlag bremen preise.
 • The strangers 2018.
 • Größte schlange der welt tot aufgefunden.
 • Barbet hund.
 • Antibes old town.
 • Hva betyr hastighetsindeks.
 • Reinsåshytta.
 • Puste i pose.
 • Klesstil 1920 tallet.
 • Felling av trær bergen.
 • Dikt om å være seg selv.
 • Kai tak airport.
 • Herre sykkel.
 • Ukulele stemmer.